Manisa’da Sağlık, Eğitim ve Araştırma Bölgesi Oluşturuldu

27 Şubat 2014, Perşembe, 9:29 | Alandan Sesleniyoruz | 1.047 kez okundu | 0 yorum
       Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) ve Manisa Valiliği arasında imzalanan protokol kapsamında Manisa Şehzadeler ilçesinde Sağlık, Eğitim ve Araştırma Bölgesi oluşturuldu.       Manisa Valisi Abdurrahman Savaş ile  CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli tarafından protokol imzalandı. Manisa Valiliği’nde düzenlenen protokol törenine Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ziya Tay, CBÜ Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı […]

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş ile  CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli tarafından protokol imzalandı. Manisa Valiliği’nde düzenlenen protokol törenine Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ziya Tay, CBÜ Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erhan Eser ve üniversite yetkilileri katıldı.

Şehzadeler Eğitim Araştırma Toplum Sağlığı Merkezi Eğitim Sorumlusu olarak Prof. Dr. Pınar Dündar görevlendirildi.

CBÜ Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erhan Eser,”Üniversitelerin sağlık alanında çalışan bölümleriyle Sağlık Bakanlığı’na bağlı kuruluşların birlikte çalışma kültürünü arttırmayı amaçladıklarını dile getirdi. Şehzadeler İlçesi’ndeki toplum sağlığı merkezinde ortak faaliyet göstererek ilçenin eğitim araştırma bölgesi olmasını sağlayacaklarını, mezun olanların Sağlık Bakanlığı’ndaki birimlerde daha etkin rol alacaklarını, Sağlık Bakanlığı ile gerçek bir güç birliği oluşturacaklarını, Şehzadeler Toplum Sağlığı Merkezindeki faaliyetlerde de katkı sağlayacaklarını, geliştirecekleri olumlu uygulamalar ile Türkiye’nin diğer illerindeki toplum sağlığı merkezlerine örnek olmayı hedeflediklerini” belirtti.

Alandan Sesleniyoruz

Galerideki Resimler