ALANDAN SESLENİYORUZ Şubat 2014

27 Şubat 2014, Perşembe, 9:30 | Taslak | 1.218 kez okundu | 0 yorum
ALANDAN SESLENİYORUZ Şubat 2014   Şubat ayında bir eğitim araştırma toplum sağlığı merkezi eğitim sorumlusu görevlendirmesini, iki doçent, bir yardımcı doçent ile sekiz araştırma görevlisi atamasını ve halk sağlığı uzmanlığını alan bir meslektaşımızı duyuruyoruz.   Atama ve Yükselmeler   Manisa Şehzadeler İlçesi Eğitim Araştırma Toplum Sağlığı Merkezi Eğitim Sorumlusu olarak Prof. Dr. Pınar DÜNDAR görevlendirilmiştir. […]

ALANDAN SESLENİYORUZ Şubat 2014

Atama ve Yükselmeler

Uzm. Dr. Kaan SÖZMEN İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na yardımcı doçent olarak atanmıştır.

Celal Bayar Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim Dalından Doç. Dr. Beyhan CENGİZ ÖZYURT doçent kadrosuna atanmıştır.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Elçin BALCI doçent kadrosuna atanmıştır.

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’nda Araş. Gör. Dr. Yunus KARADENİZ 09.01.2014 tarihinde halk sağlığı uzmanı olmuştur.

Dr. İdris BAYDAR ve Dr.Esra NAZLIOĞLU Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na araştırma görevlisi olarak başlamıştır.

Dr.Barış CAN, Dr.Özlem ONAT, Dr.Hande CİHAN, Dr.Ebru ÇOBANOĞLU, Dr.Utku URGAN, Dr.Osman Özkan KESKİN Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na araştırma görevlisi olarak başlamıştır.

Arkadaşlarımızı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Doç. Dr. İbrahim KORUK

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi