On-line ISSN:2147-155X

BARIŞIN, UMUDUN ÇOCUĞU, DEMOKRASİ ŞEHİDİ BERKİN, SENİ SONSUZA DEK YÜREĞİMİZDE YAŞATACAĞIZ!

12 Mart 2014, Çarşamba, 2:15 | Yönetim Kurulundan | 1.255 kez okundu | 0 yorum
BARIŞIN, UMUDUN ÇOCUĞU, DEMOKRASİ ŞEHİDİ BERKİN, SENİ SONSUZA DEK YÜREĞİMİZDE YAŞATACAĞIZ! Berkin Elvan 14 yaşında evinden ekmek almak için çıktığında ülkemizdeki şiddetin kurbanı oldu ve 269 gün sonra yaşamını yitirdi. Evladımızı kaybettik üzüntü içindeyiz. Berkin’in ölümü tüm ülkede ve bizde derin bir keder yarattı. Ailesine, arkadaşlarına ve tüm sevdiklerine başsağlığı diliyoruz. Bu olayın bir benzerinin […]

BARIŞIN, UMUDUN ÇOCUĞU, DEMOKRASİ ŞEHİDİ BERKİN, SENİ SONSUZA DEK YÜREĞİMİZDE YAŞATACAĞIZ!

Berkin Elvan 14 yaşında evinden ekmek almak için çıktığında ülkemizdeki şiddetin kurbanı oldu ve 269 gün sonra yaşamını yitirdi. Evladımızı kaybettik üzüntü içindeyiz. Berkin’in ölümü tüm ülkede ve bizde derin bir keder yarattı. Ailesine, arkadaşlarına ve tüm sevdiklerine başsağlığı diliyoruz.

Bu olayın bir benzerinin yaşanmaması için sorumlularının bulunmasını ve yargılanmalarını bekliyoruz. Bu olayın bir daha olmaması için demokratik tepkilerin ve barışçıl gösterilerin özgürce ifade edilebilmesini talep ediyoruz.

Bu gösterilerde polis tarafından orantısız ve aşırı güç kullanımının sonuçlarını yaşadık ve gördük. Demokratik gösterilerde polis şiddetinin durdurulmasını, ve barışçıl bir ortamın sağlanmasını talep ediyoruz.

Başka Berkin’leri yitirmemek ve şiddetin olmadığı barışçıl bir toplum için el ele, gönül gönüle, birlik içinde mücadele edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Dileriz Berkin’in ölümü başka Berkinlerin ölümüne engel olur.

Sevgili Berkin, seni unutmayacağız, barışın ve umudun çocuğu olarak sonsuza dek yüreğimizde yaşatacağız. 12.03.2014

Anahtar Kelimeler:

YORUM YAZ


Lütfen doldurunuz *

Henüz yorum yapılmamış.