On-line ISSN:2147-155X

KONGRE DÜZENLEME KURULU EDİRNE’DE TOPLANDI

17 Nisan 2014, Perşembe, 1:22 | Kapak haberi, Kongrelerden-Toplantılardan | 1.051 kez okundu | 0 yorum
KONGRE DÜZENLEME KURULU EDİRNE’DE TOPLANDI Bu sene 17.’si 20-24 Ekim 2014 tarihleri arasında Edirne’de yapılacak olan Ulusal Halk Sağlığı Kongresinin Hazırlık çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalarını Kasım ayından beri online olarak sürdüren Düzenleme Kurulu üyeleri 09-11 Nisan 2014 tarihleri arasında Edirne’de bir toplantı yaptı. Daha önce kongremizin teması “Sanayileşme, Çevre ve Halk Sağlığı” olarak belirlenmişti.  Toplantıya […]

KONGRE DÜZENLEME KURULU EDİRNE’DE TOPLANDI

Bu sene 17.’si 20-24 Ekim 2014 tarihleri arasında Edirne’de yapılacak olan Ulusal Halk Sağlığı Kongresinin Hazırlık çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalarını Kasım ayından beri online olarak sürdüren Düzenleme Kurulu üyeleri 09-11 Nisan 2014 tarihleri arasında Edirne’de bir toplantı yaptı. Daha önce kongremizin teması “Sanayileşme, Çevre ve Halk Sağlığı” olarak belirlenmişti.  Toplantıya Kongre Eş Başkanları Prof.Dr. Faruk Yorulmaz ve Doç.Dr. Tacettin İnandı ile Prof.Dr. Muzaffer Eskiocak, Prof.Dr. Galip Ekuklu, Prof.Dr. Gamze Çan, Prof.Dr. C. Tayyar Şaşmaz, Doç.Dr. Ufuk Berberoğlu ve Doç.Dr. Burcu Tokuç katıldı.

Toplantı öncesinde kongrenin yapılacak mekanlar gezildi. Bin kişilik ana salonun yanında 200 kişilik iki salon ile, 50 kişilik üç adet salon bulunmaktadır. Ayrıca Balkan Kongre Merkezinin geniş bir fuayeye alanı bulunmaktadır.

Üç gün süren Kongre Düzenleme kurul toplantısında ağırlıklı olarak kongre programı değerlendirildi. Bu değerlendirme sürecinde üye ve gruplarımızdan gelen oturum önerileri dikkate alındı. Genel olarak çerçevesi belirlenen bilimsel program çalışması tamamlandığı zaman ikinci duyuru ile üyelerimizle paylaşılacak.

Toplantı süresince yakın ilgi ve desteklerini gördüğümüz Edirne ekibinin değerli öğretim üye ve asistanlarına HASUDER YK olarak çok teşekkür ederiz.

Edirne’de görüşmek dileğiyle…

 

Anahtar Kelimeler:

YORUM YAZ


Lütfen doldurunuz *

Henüz yorum yapılmamış.