On-line ISSN:2147-155X

Prof. Dr. Orhan Demireli hocamızı kaybettik!

2 Temmuz 2014, Çarşamba, 1:35 | Alandan Sesleniyoruz | 1.943 kez okundu | 0 yorum
Saygıdeğer hocamız Prof. Dr. Orhan DEMİRELİ 30.06.2014 tarihinde aramızdan ayrılmıştır. Tüm derslerinin sınıf mevcudundan fazla izleyici ve dinleyici bulduğu, tatlı dili ve hoş sohbeti nedeni ile de pek çok seveni olan hocamız, öğrencileri ve asistanları olarak bizlerin hayatına da hem akademik hem de pratik anlamda çok şey katmıştı. Akademik hayatına 1980-1982 yılları arasında Dicle Üniversitesi Tıp […]

Saygıdeğer hocamız Prof. Dr. Orhan DEMİRELİ 30.06.2014 tarihinde aramızdan ayrılmıştır.

Tüm derslerinin sınıf mevcudundan fazla izleyici ve dinleyici bulduğu, tatlı dili ve hoş sohbeti nedeni ile de pek çok seveni olan hocamız, öğrencileri ve asistanları olarak bizlerin hayatına da hem akademik hem de pratik anlamda çok şey katmıştı.

Akademik hayatına 1980-1982 yılları arasında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’nda öğretim görevlisi olarak başlayan ve 1982 yılında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesinde Halk Sağlığı Anabilim Dalı’nda yardımcı doçent olarak devam eden hocamız, aynı üniversitede Deontoloji ve Tıp Tarihi Anabilim Dalı başkanlığı, Halk Sağlığı Anabilim Dalı başkanlığı görevlerini de yürütmüş, Mart 2012’de emekli olmuştu.

Kendisini saygıyla hatırlayacağız…

ALANDAN SESLENİYORUZ

 

Mesajlar:

Orhan Demireli’nin vefatına üzüldüm. KBB uzmanı olarak Halk Sağlığı Anabilim Dalının sorumluluğunu üstlenmişti. Bu alana emeği vardır. Merhuma Tanrıdan rahmet, yakınlarına, öğrencilerine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Nazmi Bilir

 

Orhan Demireli Hoca’ya Allah’tan rahmet, Halk Sağlığı camiasına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.

Prof. Dr. Osman GÜNAY

 

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalının’da kuruluş ve gelişmesinde katkıları olan değerli hocamız Prof.Dr.Orhan Demireli’ye Tanrıdan rahmet, ailesine ve halk sağlığı camiamıza baş sağlığı dileriz.

Prof. Dr. Günay Saka

 


Galerideki Resimler

Anahtar Kelimeler:

YORUM YAZ


Lütfen doldurunuz *

Henüz yorum yapılmamış.