On-line ISSN:2147-155X

HASUDER İŞ SAĞLIĞI ÇALIŞMA GRUP TOPLANTISI

30 Ekim 2014, Perşembe, 11:11 | İşçi Sağlığı Çalışma Grubu | 897 kez okundu | 0 yorum
HASUDER İŞ SAĞLIĞI ÇALIŞMA GRUP TOPLANTISI Sevgili Üyelerimiz/Değerli Dostlarımız ve Hocalarımız; Bildiğiniz gibi, Ulusal Halk Sağlığı Kongremizin 17.sini bu yıl 20-24 Ekim 2014 tarihleri arasında Edirne’de gerçekleştirdik. Kongrenin düzenlenmesinde emeği geçen HASUDER YK üyelerine, Trakya Ünv. Tıp Fakültesi Halk Sağlığı AD. dalı öğretim üyelerine, özellikle kongre sekreteri Burcu hocaya olmak üzere tüm kongre çalışanlarına ve […]

HASUDER İŞ SAĞLIĞI ÇALIŞMA GRUP TOPLANTISI

Sevgili Üyelerimiz/Değerli Dostlarımız ve Hocalarımız;

Bildiğiniz gibi, Ulusal Halk Sağlığı Kongremizin 17.sini bu yıl 20-24 Ekim 2014 tarihleri arasında Edirne’de gerçekleştirdik.

Kongrenin düzenlenmesinde emeği geçen HASUDER YK üyelerine, Trakya Ünv. Tıp Fakültesi Halk Sağlığı AD. dalı öğretim üyelerine, özellikle kongre sekreteri Burcu hocaya olmak üzere tüm kongre çalışanlarına ve tüm katılımcılara çok teşekkür ederiz.

HASUDER İş Sağlı Çalışma Grubu yürütücüleri olarak Çalışma Grubumuzun üyeleriyle birlikte 22 Ekim 2014 Çarşamba günü saat: 15.00’da, bir araya gelerek bir “faaliyetler ve değerlendirme toplantısı” yaptık. Üyelerimizin değerli katkı/katılımlarıyla ve başarılı bir şekilde gerçekleşen toplantımız ve sonucuyla ilgili bir “bilgi notu” hazırlamayı düşündük. Bu “bilgi notunu” hazırlarken; hem toplantımıza katılamayan siz değerli üyelerimizi bilgilendirmeyi hem de HASUDER YK’na ve Bültenine göndererek Çalışma Grubumuzun yaptığı faaliyetleri, toplantımız sırasında yapılan öneri ve katkıları duyurmayı hedefledik.

İlk olarak Dr. Metin PIÇAKÇIEFE’nin hazırladığı; Çalışma Grubumuzun kısa tarihçesini, dönem faaliyetlerini, beklenti ve önerilerimiz gibi konu alt başlıklarını içeren bir sunum yapıldı. Bu sunum kısa bir süre sonra Web sayfamıza yüklenecektir, daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler buradan takip edebilir.

Sunum sonrasında Çalışma Grubumuzun değerli üyeleri söz alarak, öneri ve değerlendirmelerde bulundular.

Toplantımıza; M.Fatih Kepez, Meral Saygun, Alp Ergör, Ali Naci Yıldız, Esin Ocaktan, Nilgün Ulutaşdemir, Zeynel Sütoluk, Serol Deveci, Ali İhsan Bozkurt, Mustafa N.İlhan, Meral Türk, Nadi Bakırcı, Yücel Demiral, Metin Pıçakçıefe ve Ferdi Tanır katılmıştır.

Önümüzdeki dönem için yapılandırılması düşünülen konular ise şunlardır;

  1. “İş Sağlığı Okulu” ile ilgili eğitimlerin/uygulamaların planlanması
  2.  Çalışma Grubumuzun web sayfasının geliştirilmesi
  3. “Kömür madenciliği” iş koluyla ilgili bir el kitabı/rapor/broşür hazırlanması
  4. HASUDER Bültenine gönderilmek üzere aylık “İSG bilgi notlarının” hazırlanması; bununla ilgili her ay bir ve ya iki sorumlu yazarın belirlenmesi
  5. Üyelerimizin ve alt çalışma gruplarımızın daha aktif hale getirilmesi
  6. Dönem faaliyetlerimizi ve toplantımızın sonucunu içeren bir “bilgi notunu” HASUDER YK’na ve Bültene gönderilmesi

Saygılarımızla,

İş Sağlığı Çalışma Grubu Yürütücüleri

Prof.Dr.Ferdi TANIR

Doç.Dr.Metin PIÇAKÇIEFE

YORUM YAZ


Lütfen doldurunuz *

Henüz yorum yapılmamış.