On-line ISSN:2147-155X

Alandan Sesleniyoruz Ekim 2014

18 Kasım 2014, Salı, 4:16 | Alandan Sesleniyoruz | 1.192 kez okundu | 0 yorum
  Bu sayıda, üçü profesör kadrosuna atanan, ikisi doçent ünvanı alan beş öğretim üyesini, biri görev yerini değiştiren diğeri uzman olan iki meslektaşımızı ve yeni göreve başlayan bir araştırma görevlisi meslektaşımızı duyuruyoruz.   I. Atama ve Yükselmeler   1. Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyeleri Doç. Dr. Türkan GÜNAY ve […]

 

Bu sayıda, üçü profesör kadrosuna atanan, ikisi doçent ünvanı alan beş öğretim üyesini, biri görev yerini değiştiren diğeri uzman olan iki meslektaşımızı ve yeni göreve başlayan bir araştırma görevlisi meslektaşımızı duyuruyoruz.

 

I. Atama ve Yükselmeler

 

1. Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyeleri Doç. Dr. Türkan GÜNAY ve Doç. Dr. Bülent KILIÇ ile Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Mustafa N. İLHAN profesör olmuştur.

 

2. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ersin NAZLICAN ve Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim görevlisi Dr. Hatice ŞİMŞEK KESKİN,  doçent olmuştur.

 

3. Dr. Fatma DOĞAN Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na , Dr. Muhammet SEVİNDİK Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na araştırma görevlisi olarak başlamıştır.

 

4. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’nda Araş. Gör. Dr. Baki Can METİN halk sağlığı uzmanı olmuştur.

 

5. Uzm. Dr. Deniz AKGÜN görev yeri değişikliği yaparak Antalya Konyaaltı Toplum Sağlığı Merkezi’ne geçmiştir.

 

Meslektaşlarımızı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

 

Doç. Dr. İbrahim KORUK

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi

Halk Sağlığı Anabilim Dalı

E posta: ibrahimkoruk@yahoo.com

Mobil: 0 533 412 18 71

YORUM YAZ


Lütfen doldurunuz *

Henüz yorum yapılmamış.