ALANDAN SESLENİYORUZ Aralık 2014

12 Ocak 2015, Pazartesi, 11:23 | Alandan Sesleniyoruz | 873 kez okundu | 0 yorum
  Bu sayıda, aramızdan ayrılan bir hocamız ile birisi dekan  yardımcılığı görevine diğeri yardımcı doçentlik görevine atanan iki meslektaşımızı duyuruyoruz.   I. Vefat Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Sevim YUMURTURUĞ  hocamız 03.12.2014 çarşamba günü aramızdan ayrılmıştır. Kendisini saygıyla anıyoruz.   II. Atama ve Yükselmeler 1. Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk […]

I. Vefat

II. Atama ve Yükselmeler

1. Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ferruh Niyazi AYOĞLU dekan yardımcılığı görevine atanmıştır.

2. Hacettepe Üniversitesi Halk Sağlığı Enstitüsüne,  Dr. Özge KARADAĞ ÇAMAN  yardımcı  doçent olarak atanmıştır.

Meslektaşlarımızı kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Doç. Dr. İbrahim KORUK

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi