On-line ISSN:2147-155X

ALANDAN SESLENİYORUZ Ocak 2015

30 Ocak 2015, Cuma, 10:14 | Alandan Sesleniyoruz | 1.221 kez okundu | 0 yorum
Bu sayıda, aramızdan ayrılan bir hocamızı, yeni görev yerlerine başlayan üç uzman meslektaşımızı, iki yeni  akademik atamayı ve bir anabilim dalı başkanlığı görevlendirmesini  duyuruyoruz.   I. Vefat İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Kurucu Başkanı ,emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Orhan DEMİRHİNDİ 05/01/2015 pazartesi günü vefat etmiştir. Hocamızı saygıyla anıyoruz.   II. Atama […]

Bu sayıda, aramızdan ayrılan bir hocamızı, yeni görev yerlerine başlayan üç uzman meslektaşımızı, iki yeni  akademik atamayı ve bir anabilim dalı başkanlığı görevlendirmesini  duyuruyoruz.

 

I. Vefat

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Kurucu Başkanı ,emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Orhan DEMİRHİNDİ 05/01/2015 pazartesi günü vefat etmiştir. Hocamızı saygıyla anıyoruz.

 

II. Atama ve Yükselmeler

1. Prof. Dr. Alp ERGÖR,  Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı olarak atanmıştır.

 

2. Uzm. Dr. Gülnur SARUHAN,  Şanlıurfa Halk Sağlığı Müdürlüğü’nden  Aydın Efeler Toplum Sağlığı Merkezi’ne atanmıştır.

 

3. Uzm. Dr. Binali ÇATAK,  Kars Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim  Dalına yardımcı doçent olarak başlamıştır ve  anabilim dalı başkanlığı görevini de yürütmektedir.

 

4. Uzm. Dr. Baki Can METİN,  Çankırı Halk Sağlığı Müdürlüğü’nde göreve başlamıştır.

 

5. Uzm. Dr. Cemal  Hüseyin GÜVERCİN, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı’na  öğretim görevlisi olarak başlamıştır.

 

6. Uzm. Dr. Nurettin ÖZDENER, Mardin Halk Sağlığı Müdürü olarak sürdürdüğü görevini bırakmış ve  Adana Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne atanmıştır.

 

Meslektaşlarımızı kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

 

 

Doç. Dr. İbrahim KORUK

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi

Halk Sağlığı Anabilim Dalı

E posta: ibrahimkoruk@yahoo.com

Mobil: 0 533 412 18 71

YORUM YAZ


Lütfen doldurunuz *

Henüz yorum yapılmamış.