On-line ISSN:2147-155X

Gıda Alanında Çalışanlara Yönelik Genel Sağlık ve Hijyen Yaklaşımları

3 Nisan 2015, Cuma, 10:52 | Okudum-İzledim-Paylaşıyorum, Taslak | 1.132 kez okundu | 0 yorum
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı çalışanları tarafından üniversitenin Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı işbirliğiyle Sıhhiye ve Beytepe Yerleşkelerinde Gıda Alanında Çalışanlara Yönelik Genel Sağlık ve Hijyen Yaklaşımları başlıklı kitapçığın basımı Hacettepe Üniversitesi Yayını olarak (ISBN 978-975-491-401-6) tamamlanmıştır. Kapak görseli ve içindekiler için tıklayınız. Kitapçık sınırlı sayıda basılmıştır, ancak, anabilim dalları için […]

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı çalışanları tarafından üniversitenin Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı işbirliğiyle Sıhhiye ve Beytepe Yerleşkelerinde Gıda Alanında Çalışanlara Yönelik Genel Sağlık ve Hijyen Yaklaşımları başlıklı kitapçığın basımı Hacettepe Üniversitesi Yayını olarak (ISBN 978-975-491-401-6) tamamlanmıştır.

Kapak görseli ve içindekiler için tıklayınız.

Kitapçık sınırlı sayıda basılmıştır, ancak, anabilim dalları için birer örnek ayrılmıştır. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na uğranması halinde takdim edilecektir.

Kitabın duyurusunu paylaşan Dilek Aslan’a teşekkür ederiz. Kendisi de kitapçığa katkı sunan genç araştırma görevlisi arkadaşlarına teşekkür etmektedir.


Galerideki Resimler

YORUM YAZ


Lütfen doldurunuz *

Henüz yorum yapılmamış.