ALANDAN SESLENİYORUZ Mart 2015

8 Nisan 2015, Çarşamba, 9:51 | Alandan Sesleniyoruz | 1.031 kez okundu | 0 yorum
  Bu sayıda, halk sağlığı doçenti olan beş meslektaşımızı ve görevinden ayrılan bir hocamızı duyuruyoruz.   II. Atama ve Yükselmeler   1. Denizli Pamukkale Hacı Cafer Özer Toplum Sağlığı Merkezi’nde görevli Uzm. Dr. Nurhan MEYDAN ACIMIŞ halk sağlığı doçenti olmuştur. 2. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hür […]

II. Atama ve Yükselmeler

2. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hür HASSOY halk sağlığı doçenti olmuştur.

3. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ayşe Nilüfer ÖZAYDIN  halk sağlığı doçenti olmuştur.

4. Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Yonca SÖNMEZ halk sağlığı doçenti olmuştur.

5. Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Gamze VAROL SARAÇOĞLU halk sağlığı doçenti olmuştur.

6. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr. Osman CEYHAN, anabilim dalındaki görevinden ayrılmıştır.

Meslektaşlarımızı kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Doç. Dr. İbrahim KORUK

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi