On-line ISSN:2147-155X

8.Temel Sağlık Hizmetleri Buluşması yoğun bir ilgi ve katılım ile gerçekleştirildi.

8.Temel Sağlık Hizmetleri Buluşması yoğun bir ilgi ve katılım ile 6-7 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ege Üniversitesi Muhittin Erel amfisinde gerçekleştirilmiştir. Hasuder Sağlık Politikaları ve İstihdam Çalışma Grubunun düzenleyici ortak olarak yer aldığı buluşmada Hasuder Başkanı Prof.Dr. Türkan Günay’ın konuşmaları başlayan etkinlikte ana konu Toplum Sağlığı Merkezleri: Sorunlar ve Çözüm Önerileri olarak belirlendi. Pek çok […]

8.Temel Sağlık Hizmetleri Buluşması yoğun bir ilgi ve katılım ile 6-7 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ege Üniversitesi Muhittin Erel amfisinde gerçekleştirilmiştir. Hasuder Sağlık Politikaları ve İstihdam Çalışma Grubunun düzenleyici ortak olarak yer aldığı buluşmada Hasuder Başkanı Prof.Dr. Türkan Günay’ın konuşmaları başlayan etkinlikte ana konu Toplum Sağlığı Merkezleri: Sorunlar ve Çözüm Önerileri olarak belirlendi. Pek çok konuşmacının yer aldığı toplantıda özellikle yeni oluşturulması gündemde olan Halk Sağlığı Merkezleri ile ilgili olarak Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkan Yardımcısı Dr. Savaş Başar Kartal’ın sunumu ilgi ile izlendi ve derinlemesine tartışma olanağı elde edildi.

Etkinlikte ayrıca İyi TSM Uygulamaları ödülleri yanı sıra, dereceye giren bildiriler de sözlü sunuldu ve ödüllendirildi.

Ayrıntılı bilgiye www.temelsaglikhizmetleri.org ağ sayfasından erişilebilir.

 

Anahtar Kelimeler:

YORUM YAZ


Lütfen doldurunuz *

Henüz yorum yapılmamış.